Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση με παπούτσι στον πρωθυπουργό………..

Ανεπάντεχη επίθεση δέχτηκε ο κ. Παπανδρέου στα πλαίσια της ΔΕΘ.Ενώ έβγαινε από την είσοδο της εκθεσιακής αίθουσας δύο άντρες τον πλησίασαν και ο ένας εξ αυτών του πέταξε ένα παπούτσι χωρίς να τον πετύχει.

Αδικία ….. τόσος κόπος να φτιάξει όνομα και τώρα……

Πάνω που άρχισε η Μαριάννα Ντούβλη να φτιάχνει ένα όνομα, πάνω που είχε αρχίσει να κάνει αισθητη την παρουσία της στον χώρο και να γίνεται διάσημη με αυτό το όνομα έρχεται ο σύζυγος της να της το πάρει.Αδικία!!!!!!!!

Νίκη Ντι Κάπριο……..

Νικήτης βγήκε ο γνωστός ηθοποιός από πρόσφατη δικαστική μάχη.Ο στάρ του Χόλυγουντ βρισκόταν σε διαμάχη με μια νεαρή γυναίκα η οποία υποστήριζε ότι ο ηθοποίος είναι ο σύζυγος της αλλά και ο πατέρας του παιδιού της.

Το Google Earth φωτογράφισε το Χριστό

Σε χωράφι στην Ουγγαρία
Η φωτογραφία που βλέπετε προέρχεται από το google earth και δείχνει ένα λιβάδι στην ανατολική Ουγγαρία. Αναρτήθηκε χθες στο διαδίκτυο (mukundcreations.com) και έχει διχάσει τους χρήστες του Διαδικτύου.

Μετά το όργιο έπεται συνέχεια……..

Φαίνεται πως το όργιο με τις παντρεμένες  γυναίκες, που απασχόλησε τον κόσμο των μπλόγκ την περασμένη εβδομάδα, δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό ακραίας συμπεριφοράς στο Αγρίνιο.

Το κουνελάκι σε αταξίες

Η κίνηση της τίφανι Λίβινγκστον 21 ετών, μοντέλου του Playboy, να πιάσει τη χειρολαβή της θύρας ασφαλείας αεροσκάφους εν πτήση προκάλεσε πανικό στους επιβάτες. Τη συνέλαβαν και την έθεσαν υπό επιτήρηση μέχρι την προσγείωση.

Αρκαααααας!!!!

Η οικονομική κρίση μείωσε τις εκπομπές αερίου

Ουδέν κακόν αμιγές καλού έλεγαν οι αρχαίοι ημών, και επιβεβαιώνονται συνεχώς. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΕ, η οικονομική κρίση έκανε καλό στο περιβάλλον.

Καλημέρα σας!!!

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η ψηφοφορία συνεχίζεται...

Σε δύο ημέρες η ψηφοφορία λήγει.
Πείτε μας ποιός πιστεύετε ότι θα κερδίσει τη φετινή Super League.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη!!!

Ας γελάσουμε λιγάκι...

Στο 202!!!

Μία γυναίκα ήταν στη resepsion του ξενοδοχείου της και περίμενε να πάρει το κλειδί της.

Ένας ακόμη Αρκάς...

Σαν σήμερα...

Σαν σήμερα: 10 Σεπτεμβρίου...

Τα...γαλλικά της Ράνιας




Καλά...μετά από αυτό όλοι ξέρουμε ποιός θα πάρει το...

Οδοντίατρος ζήτησε να πληρωθεί… με σεξ!

Πλέον αναμένει την πειθαρχική ακρόαση αφού σύμφωνα με μία ασθενή, της πρότεινε να κάνουν σεξ αφού μπορεί να δεχθεί πληρωμή και “με άλλους τρόπους“.

Έλεος πια αυτή η εγκληματικότητα……….

Φαίνεται πως πλέον οι ληστές δεν σταματάνε πουθενά και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους. Δεν δείχνουν συμπόνια πουθενά και παρουσιάζουν κάθε στιγμή το πιο αρρωστημένο πρόσωπο τους.

Στον Άρη ο Μπλάνκο?!?

Αυτό και άν είναι έκπληξη. Η διοίκηση της ΑΕΚ και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ίσμαελ Μπλάνκο δεν φαίνεται πως τα έχουν βρει για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το απίστευτο νούμερο των 57.000 ιστοσελίδων κατασκευάζουν οι χάκερ κάθε εβδομάδα!

Πρόκειται για ιστοσελίδες που φαινομενικά είναι αθώες καθώς οπτικά μοιάζουν ίδιες με αυτές των νόμιμων sites.

Από μαθητής … φοιτητής

Σεπτέμβριος, ο μήνας που οι μελλοντικοί φοιτητές τρέχουν… Με τις βάσεις να βγαίνουν στο τέλος του Αυγούστου, τα παιδιά (γιατί ούτε μαθητές είναι ούτε φοιτητές πώς να τους πω??) αρχίζουν να ψάχνουν για τις εγγραφές, τα δικαιολογητικά και φυσικά αποτελεί δύσκολη περίπτωση γι αυτούς που πέρασαν σε άλλη πόλη…

Στοίχημα για τολμηρούς……………….

Είδαμε το νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ για το ερχόμενο τριήμερο. Τα παιχνίδια πολλά εμείς αυτή την φορά θα επιλέξουμε την ελληνική Superleague αφού προσφέρονται αγώνες με μεγάλες αποδόσεις αλλά και πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

"Μήλο της Έριδος" το παιδί τεσσάρων... ομοφυλόφιλων!

Ένα μωρό που γεννήθηκε από τη συμφωνία τεσσάρων ομοφυλόφιλων  έγινε το "Μήλο της Έριδος". Τι συμφώνησαν και που έσπασε η συμφωνία;

Μήπως είμαστε βλάκες??

Χαχα ο βλάκας δεν ξέρει ότι είναι βλάκας γιατί δεν μπορεί να το καταλάβει. Μήπως λοιπόν είμαστε βλάκες και δεν το ξέρουμε?

Στα ημιτελικά ο Ηλιαδής

Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους αγώνες του 2004 στο άθλημα του τζούντο βρίσκεται κοντά στη κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου.

Τρεις μέρες μένουν … τα θρανία περιμένουν

Τρεις μέρες από τις αρχές των μαθημάτων. Τρεις μέρες και τα παιδιά επιστρέφουν και πάλι στα μαθήματα, στους δασκάλους και καθηγητές, τα βιβλία, τα τετράδια, τα διαγωνίσματα, τους βαθμούς!!

Chopsticks…………….. τέλος;;;

Η κυβέρνηση της Κίνας προσπαθεί να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα με σκοπό τον περιορισμό της χρήσης των ειδικών Stick φαγητού.

Και ευτυχώς να λέει...

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας εκπαιδευτής ζώων όταν το λιοντάρι που εκπαίδευε αποφάσισε να του επιτεθεί!

Αυξάνονται οι αυτοκτονίες στην χώρα μας

Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα πρόληψης αυτοκτονιών .τα στοιχεία που προκύπτουν ωστόσο από έρευνα σχετικά με τον αριθμό των αυτοκτονιών δείχνουν ότι κάθε χρόνο ο αριθμός  τους  αυξάνεται σημαντικά.

Μαζί με τα σχολεία ανοίχει και το Contra Channel

Ο νέος τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει από τη συχνότητα του Τηλεφώς (που έκλεισε) έχει εντάξει στο δυναμικό του μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα την τηλεόρασης.

Έμεινε με την όρεξη

Μια μοναδικής ομορφιάς εικόνα απαθανάτισε φωτογράφος στη Νότια Αφρική, καθώς μια φώκια πέρασε ξυστά από το στόμα ενός καρχαρία. Τελικά κατάφερε να γλυτώσει από την επίθεση, πράγμα αρκετά σπάνιο.

Καλημέρααααααααα!!!


Καλημέρα σας!!!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η ψηφοφορία συνεχίζεται...

Σε τρεις ημέρες η ψηφοφορία λήγει.
Πείτε μας ποιός πιστεύετε ότι θα κερδίσει τη φετινή Super League.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη!!!

Δείτε στις «Χίλιες και Μία νύχτες» και στην «Πάτυ»

Τι θα γίνει απόψε 9 Σεπτεμβρίου στις σαπουνόπερες.

Είδηση ΣΟΚ! Ο Κατσουράνης η αιτία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο μπλόγκ tromaktiko, η αιτία των μαζικών αποχωρήσεων διάφορων παικτών από την εθνική (Αμανατίδη, Κυργιάκου, Γκέκα) είναι ο Κώστας Κατσουράνης.

Ας γελάσουμε λιγάκι...

Από αναγνώστη...

Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια

Τέλος και επίσημα ο Γκέκας

Ότι σας είχαμε γράψει νωρίτερα επιβεβαιώθηκε και δια στόματος του ίδιου του παίκτη. Παρελθόν αποτελεί ο Φάνης Γκέκας από την εθνική ομάδα με μία ανακοίνωση που γεννά ερωτηματικά.

Πρόγραμμα Super League: 3η αγωνιστική

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες διεξαγωγής της τρίτης αγωνιστικής:

Angelina, στα ''φόρεσε'' τελικά...

Έξαλλη θα πρέπει να αισθάνεται η πασίγνωστη ηθοποιός μετά την αποκάληψη ότι ο συζυγός της δεν ήταν και τόσο πιστός...

Κυκλοφορούν αποσπάσματα από το...όργιο στο Αγρίνιο

Το διαδίκτυο και η μπλογκόσφαιρα κινείται στους ρυθμούς του βίντεο με το όργιο στο Αγρίνιο.

Δύο Έλληνες διαιτητές θα διευθύνουν αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Σπάρτα Πράγας-Παλέρμο (16/9), με βοηθούς τους Δ. Μποζατζίδη-Χρ. Μπαλτα και 4ο διαιτητή τον Τ. Σιδηρόπουλο. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Μ. Κουκουλάκης-Ηλ. Σπάθας.

Ένα βιντεάκι με τους Α.Μ.Α.Ν

Για τους φίλους του Αρκά...και όχι μόνο

Χάρισε ζωή, επέτρεψε το θάνατο

Πνίγονταν και τα δύο της παιδιά, ηλικίας δύο και 16 ετών, όταν το αυτοκίνητό της βυθίστηκε στο νερό ενός καναλιού. Προλάβαινε να σώσει μόνον το ένα. Και το έκανε. Η τραγωδία, γράφτηκε στο βιβλίο της ζωής μίας 39χρονης μητέρας στη Βρετανία.

Άντρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας 28χρονο Πορτογάλο ως ύποπτο για μεταφορά ναρκωτικών.

Σε έλεγχο που έγινε στο νεαρό άντρα που είχε φτάσει στη χώρα μας με πτήση από την Καζαμπλάνκα βρέθηκαν...

Εθισμένη στο σεξ

Μηχανή του σεξ ισχυρίζεται ότι είναι μια 25χρονη από το Έσσεξ, η οποία έκανε σεξ με 5.000 άνδρες, κρατώντας ημερολόγιο για τα... επιτεύγματά της. Οι κανόνες και η προτροπή των φίλων της να δει κάποιον ειδικό, καθώς τη θεωρούν άρρωστη.

Έφαγε πόρτα……………

Αεροπορική εταιρία αρνήθηκε να μεταφέρει νεφρό για μεταμόσχευση.

Ας γελάσουμε λιγάκι...

Η γυναίκα του Κώστα

Συναντιούνται τυχαία δυο φίλοι στο πάρκο, ο Κώστας και ο Μήτσος.

Ο Dj Tiesto στην Ελλάδα

Είναι επίσημο. Ένας από τους διασημότερους Dj στον κόσμο θα επισκεφτεί τη χώρα μας για μία μοναδική παράσταση, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Φρίκη…………

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αστόρια των Ηνωμένων Πολιτειών .

Τέσσερα αγοράκια ηλικίας πέντε ετών βίασαν έναν συμμαθητή τους !!!!!!!!!!

Σαν σήμερα...

Σαν σήμερα: 9 Σεπτεμβρίου...

Έγινε και αυτό…..

Καθηγητής του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου ,του τμήματος της ιατρικής σχολής, εκβίαζε τους φοιτητές πως αν δεν τον ψηφίσουν στις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του τμήματος θα τους έβαζε κακό βαθμό στην εξεταστική.

Η μέθοδος του γιατρού

Έναν περίεργο τρόπο εξέτασης στήθους είχε βρει ένας γιατρός στη Φιλανδία, μέχρι που μια 20χρονη ασθενής φάνηκε να μη συμμερίζεται τις μεθόδους του. Το περίεργο είναι ότι η πρωτόδικη απόφαση είναι αθωωτική.

Ανεγκέφαλοι σκότωσαν κύκνο

Το περιστατικό συνέβη στη λίμνη Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων όταν μερικοί ''άνθρωποι'' αποφάσισαν να σκοτώσουν το πανέμορφο πτηνό που βρίσκονταν μέσα στα νερά της λίμνης.