Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Παναθηνα'ι'κός-Ίντερ 3-2

Ο νταμπλούχος Ελλάδος Παναθηνα'ι'κός κατάφερε να επιβληθεί της Ίντερ σε φιλική αναμέτρηση με σκορ 3-2.

Καλύτεροι οι πράσινοι καθ'όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου όπου και φιλοδώρησαν τη πρωταθλήτρια Ευρώπης με 3(!) γκολ. Το τριφύλλι είχε σε εξαιρετική ημέρα τους Λέτο Σισέ και Νίνη οι οποίοι και έκαναν όλη τη δουλεία στην επίθεση. Άχρωμος ο Γάλλος σταρ Σίντνει Γκοβού, οποίος δείχνει ανέτοιμος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ελληνικό σύλλογο. Στο 13ο λεπτό ο Τζιμπρίλ Σισέ άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια και εκμετταλευόμενος την αδυναμία του Ορλαντόνι (τερματοφύλακα της Ίντερ) να διώξει καθαρά τη μπάλα στο πρώτο σούτ του Γάλλου διεθνή. Ο φορ του Παναθηνα'ι'κού δεν χαρίζεται και σκόραρε με κοντινή προβολή.

Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος σκόραρε κξαι δεύτερη φορά με δυνατό σούτ λίγο έξω από τη περιοχή, γράφοντας το 2-0. Μία από τις γνωστές αδράνειες στην άμυνα του Παναθηνα'ι'κού επέτρεψε στον Σάμουελ Ετό'ο να μειώσει το σκορ με πλασέ στο 32'.

Όμως και πάλι το τριφύλλι είχε απάντηση. Εξαιρετική ανεπίθεση από τον αθηνα'ι'κό σύλλογο με τον Νίνη να βγάζει μόνο του τον Λέτο. Ο Αργεντίνος εξτρέμ έσκαψε τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Ορλαντόνι για τρίτη φορά.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 86' με καταπληκτικό σουτ του Κουτίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου