Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

"Βασιλικός" γάμος για την Τσέλσι Κλίντον

Η Τσέλσι Κλίντον, μοναχοκόρη του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μπιλ Κλίντον, και της υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μαρκ Μεζβίνσκι.

"Σήμερα παραβρεθήκαμε με μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, σε μια μοναδική τελετή στο Αστορ Κορτς, στο γάμο της Τσέλσι και του Μαρκ, οι οποίοι είχαν κοντά τους τις οικογένειες και τους στενούς φίλους τους.
Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη ημέρα για να γιορτάσουμε την αρχή της νέας τους ζωής και είμαστε πολύ χαρούμενοι που δεχόμαστε τον Μαρκ στην οικογένειά μας", επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ζεύγους Κλίντον.
Το μυστήριο έγινε σε ένα ιστορικό κτήμα πάνω στον ποταμό Χάντσον, περίπου 160 χιλιόμετρα βόρεια της Νέας Υόρκης, και η τελετή χαρακτηρίστηκε ως ο βασιλικός γάμος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Το κτήμα ανήκε στον πρώην δισεκατομμυριούχο Jon Jacob Astor, ο εφευρέτης των φρένων ποδηλάτου και ο πλουσιότερος άνθρωπος που χάθηκε στο ναυάγιο του Τιτανικού.
Ο γάμος, σύμφωνα με εκτιμήσεις, στοίχισε από 3 ως 5 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, μόνο τα συστήματα κλιματισμού στις τέντες στοίχισαν 600.000 δολάρια και ο στολισμός με λουλούδια, που ανέλαβε ο «ανθοπώλης των σταρ» Τζεφ Λίθαμ, κόστισε 500.000 δολάρια.
Οι γονείς της θέλησαν να κρατήσουν απόλυτα μυστική την τελετή και η περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή αποτέλεσε "απαγορευμένη ζώνη" για όλες τις πτήσεις. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Εναέριας Κυκλοφορίας, ο εναέριος χώρος "έκλεισε" από τις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (31/7) έως και τις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (1/8).
Οι πληροφορίες που διέρρευσαν κάνουν λόγο για 400 με 500 καλεσμένους, ενώ για το νυφικό της Τσέλσι λέγεται πως αποτελεί δημιουργία της Βέρα Γουάνγκ. Ανάμεσα στους καλεσμένους οι Όπρα Γουίνφρεϊ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Στίβεν Σπίλμπεργκ. Η 30χρονη Τσέλσι και ο 32χρονος Μαρκ γνωρίστηκαν όταν ήταν έφηβοι σε κατασκήνωση που είχε οργανώσει το Δημοκρατικό Κόμμα.
 

Πηγή: www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου