Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ξεκίνησε νέα εποχή για το gaming???

   Θα ξεκινήσω από το Wii της Nintendo. Ολοι θα το έχετε δει... Δίνει την ευκαιρία στον χρήστη του να συμμετέχει πιο ενεργά στο παιχνίδι με τις κινήσεις του άμεσα. Το πρωτοποριακό του χειριστήριο γοήτευσε παιδιά και μεγάλους αφού έβαλε τον παίχτη κυριολεκτικά μέσα στο παιχνίδι! Μέσα στον επόμενο μήνα το Playstation 3 θα φέρει την νέα εποχή καθηλώνοντας πραγματικά κάθε gamer με το Move Motion Controller! 
 
Ο παίχτης θα βιώσει την συμμετοχή του στο παιχνίδι αφού το νέο χειριστήριο θα αναγνωρίζει με ακρίβεια κάθε κίνησή του ενώ με τη δυνατότητα σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής και σύνδεσης ήχου ο παίχτης θα μπορεί να συμμετέχει με τη φωνή του και την εικόνα του στο παιχνίδι! Πάμε στο Xbox 360... Εδώ έχουμε ξανααναφερθεί στο Kinect που αναμένεται να κυκλοφορήσει. Μια συσκευή που διαθέτει επεξεργαστή, κάμερα, αισθητήρα βάθους, μικρόφωνο και θα κάνει τον παίχτη να πετάξει το χειριστήριο και να μπεί στο παιχνίδι. 

 
Το Kinect ανιχνεύει το σώμα του παίχτη με 48 σημεία και το ξεχωρίζει έτσι ωστε να αντιλαμβάνεται κάθε κίνηση του παίχτη. Ο παίχτης λοιπόν μπορεί να συμετέχει με κινηση και φωνή. Αφού μάλιστα τον ανιχνεύσει ότι και να γίνεται γύρω του δεν επιρρεάζει το παιχνίδι! Νέα εποχη λοιπόν... 

 
Ο παίχτης δεν θα κάθεται σε μια καρέκλα να ελέγχει τον ήρωα... θα "είναι" ο ήρωας! Φυσικά αυτό θα ισχύει για συγκεκριμμένους τίτλους που θα κικλοφορήσουν. Ας περιμένουμε λοιπον να δούμε.

 
Harmar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου