Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Bruce Dickinson: Οι Συναυλίες είναι Πανάκριβες!

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden δήλωσε: " Το να έρθεις και να δεις μία μπάντα είναι κάτι το μοναδικό. Οι οπαδοί όχι μόνο αξίζουν ένα καταπληκτικό σόου αλλά και λογικές τιμές. Απλά δεν είναι σωστό. Μιλάμε για ένα rock n roll σόου και όχι για μία μηχανή που βγάζει λεφτά".

Και όπως είναι φυσικό τις σκέψεις του επιτυχημένου frontman συμμερίζονται και όλοι οι φίλοι των συναυλιών. Στην ουσία μόνο οι υπερβολικές τιμές των εισιτηρίων
και η αισχροκέρδεια των διοργανωτών είναι ικανές να αποτρέψουν τους φίλους τους μουσικής(ιδίως τους νεαρούς) από το να πάνε σε μία συναυλία αφού δεν φαίνεται να τους τρομάζουν ούτε οι αποστάσεις, ούτε η κούραση, ούτε οι καιρικές συνθήκες.

Αυτή την περίοδο οι Iron Maiden βρίσκονται σε περιοδεία για να προωθήσουν το νέο τους άλμπουμ, The Final Frontier, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα κάνουν μια στάση και από την χώρα μας και σε δεύτερη μοίρα πως οι διοργανωτές ακούγοντας τα λόγια του Bruce θα κάνουν τις συναυλίες πιο προσιτές στο ευρύ κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου