Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ανατροπή με Βέλλιο και Σουλτάνι, νίκες για Λάρισα και Ολυμπιακό Βόλου

Σπουδαία ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και μεγάλη νίκη του Ηρακλή εις βάρος του προβληματικού Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα έχασε ένα γκολ που απλά...δεν μπορεί να χαθεί. Νωθρή η ομάδα του Πειραιά που έιχε σε εξαιρετική ημέρα τον νεαρό Φετφατζίδη αλλά και σε οικτρή ημέρα όλους τους άλλους παίκτες. Ο γηραιός αντέδρασε με δύο γκολ σε δίαστημα έξι λεπτών. Αρχικά ο Μάρα ευστόχισε σε χτύπημα πέναλτυ και ο Γαλλοαλγερινός Σουλτάνι έδωσε έτοιμο γκολ στον Βέλλιο. Ο νεαρός φορ δεν λάθεψε στο πλασέ και έδωσε τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του. Άσχημο ντεμπούτο για Φουστέρ που ήταν άφαντος στο β' ημίχρονο.

Νίκες πέτυχαν και οι Λάρισα και Ολυμπιακός Βόλου. Οι βυσσινοί κέρδισαν τον Ατρώμητο με σκορ 1-0. Το τέρμα της νίκης πέτυχε ο Ντάνιελ Κουζέν με κοντινή κεφαλιά. Παίκτες και προπονιτής αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Μπαχράμη.

Με το ίδιο σκόρ κέρδισε και ο νεοφώτιστος Ολυμπιακός Βόλου τον Πανιώνιο. Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ένω το γκολ της νίκης για τους Θεσσαλούς πέτυχε ο Μάριο Μπρέσκα με κοντινό πλασε στο 59'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου