Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Οδοντίατρος ζήτησε να πληρωθεί… με σεξ!

Πλέον αναμένει την πειθαρχική ακρόαση αφού σύμφωνα με μία ασθενή, της πρότεινε να κάνουν σεξ αφού μπορεί να δεχθεί πληρωμή και “με άλλους τρόπους“.

Ο Peter Wesolowski, επίσης φέρθηκε άσεμνα ουκ ολίγες φορές σε γυναίκες ασθενείς του παρενοχλώντας τες σεξουαλικά. Επίσης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της νοσοκόμας του ιατρείου την είχε ρωτήσει αν έχασε την παρθενιά της κατά τη διάρκεια των διακοπών της, ενώ ο ασθενής ήταν στην καρέκλα του οδοντιατρείου.

Ο Wesolowski, επίσης, έχει να αντιμετωπίσει έξι καταγγελίες για μη επαγγελματική συμπεριφορά και εννιά περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν παρείχε ικανοποιητική οδοντιατρική θεραπεία.

Επίσης, κατά το διάστημα που εργαζόταν στο οδοντιατρείο A A Govani and Associates, στο Leicester, εκφραζόταν ρατσιστικά για τον ιδιοκτήτη του ιατρείου μπροστά σε όλους τους συναδέλφους του.

Μία εκ των ασθενών του, καταγγέλλει πως είχε κάνει πέντε σφραγίσματα σε έξι χρόνια στον Wesolowski και πλέον χρειάστηκε πολύπλοκες ενδοδοντικές θεραπείες για να επιδιορθώσουν τη ζημιά που προκάλεσαν τα αποστήματα που εμφανίστηκαν.

Ο οδοντίατρος, πλέον εργάζεται στην Αυστραλία και περιμένει την κλήση για το πειθαρχικό συμβούλιο από το General Dental Council.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου