Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Το κουνελάκι σε αταξίες

Η κίνηση της τίφανι Λίβινγκστον 21 ετών, μοντέλου του Playboy, να πιάσει τη χειρολαβή της θύρας ασφαλείας αεροσκάφους εν πτήση προκάλεσε πανικό στους επιβάτες. Τη συνέλαβαν και την έθεσαν υπό επιτήρηση μέχρι την προσγείωση.

Το 21 ετών κουνελάκι του Πλέιμποι Tίφανι Λίβινγκστον ενώ βρισκόταν στην πτήση 522 JetBlue  από Ορλάντο για το Νέτγουλκ  προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου ενώ πετούσε στα 10.000 πόδια ισχυρίζονται επιβάτες του αεροπλάνου.

Το διάσημο μοντέλο  ήταν υπό κράτηση όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερη λίγες  ώρες αργότερα καθώς οι ομοσπονδιακοί ανακριτές που την ανέκριναν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η νεαρή δεν είχε σκοπό να ανοίξει την πόρτα αλλά προσπάθησε να κρατηθεί μετά από αναταραχή στο αεροσκάφος που προκλήθηκε από καινά αέρος.

Φίλη της Tίφανι ανέφερε στην New York Post "Δεν ήθελε να προκαλέσει κακό. Φοβήθηκε, ίσως χρειάζονταν φαρμακευτική αγωγή".

Η Κάθλιν Λονγκσντεφ, διευθύντρια στο πρακτορείο μοντέλων που ανήκει η νεαρή δήλωσε στο CBS News "Η Τίφανι έχει υψοφοβία η οποία της δημιουργεί άγχος. Ωστόσο έως τώρα δεν είχε πρόβλημα να ταξιδέψει".

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου