Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Γέννησε την ώρα της παράστασης

Πώς αντέδρασαν οι ηθοποιοί και οι θεατές;

«Αυτό που θα πω δεν είναι της παράστασης. Επειδή η κοπέλα γεννάει, μας σπάσανε τα νερά, μήπως υπάρχει ανάμεσα στους θεατές κάποιος γυναικολόγος για να βοηθήσει;». Με αυτόν τον ψύχραιμο τρόπο, ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αντέδρασε όταν ο... πελαργός ήρθε την ώρα της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στο θεατρικό έργο «Λυσσιστράτη» το οποίο παιζόταν στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, κατά την διάρκεια που οι ηθοποιοί ξεδίπλωναν το ταλέντο τους πάνω στην σκηνή, μία έγκυος γυναίκα από το κοινό ένοιωσε τους πρώτους πόνους της γέννας, καθώς έσπασαν τα νερά.

Όπως ήταν φυσικό, η παράσταση διακόπηκε ενώ ο πρωταγωνιστής Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με το γνωστό του χιούμορ, ενημέρωσε τους υπόλοιπους θεατές και ζήτησε την βοήθεια γιατρού για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες μέχρι η γυναίκα να μεταφερθεί στο μαιευτήριο.

Η γυναίκα τελικά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και όλα δείχνουν πως ο ηθοποιός θα είναι και ο νονός του. Μάλιστα, όπως είπε χαριτολογώντας σκέφτεται να του δώσει το όνομα, «Λυσιστράτος».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου