Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Μήπως ήταν ………….άλλος;;;;;

Ερωτηματικά αλλά και γέλια μας προκαλεί η νέα συνέντευξη που παραχώρησε το βραζιλιάνικο ‘’αστέρι’’ Diogo σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο πρώην ‘’άσσος’’ του Ολυμπιακού είχε την τιμητική του καθώς η ιστοσελίδα Terra αποφάσισε να του κάνει ένα αναλυτικό αφιέρωμα που θα το ζήλευαν ακόμα και τα μεγαλύτερα αστέρια της χώρας του καφέ.

Στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιρίστης ανέφερε ότι σημαντικό ρόλο στην ζωή του παίζει η μητέρα του η οποία, όπως δήλωσε, είναι ιδιαίτερα προσταυτετικη με τον 23-χρονό γιό της και είναι συνέχεια κοντά του.

Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και μας δημιούργησε την ανάγκη να σας παρουσιάσουμε την είδηση αυτή είναι οι δηλώσεις του έτερου βραζιλιάνου άσσου(και αυτή την φορά χωρίς εισαγώγικα)  Dudu .Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι ο Diogo είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας ο οποίος όσο ηταν στην Ελλάδα δούλευε σωστά και μάλιστα απέφευγε την έντονη νυχτερινή ζωή!!!!!!!!!

Μάλλον θα πρέπει να επισκεφτούμε κάποιο ειδικό οφθαλμίατρο ή καλύτερα κάποιο ψυχολόγο διότι από ότι  φαίνεται ο νεαρός ,μελαχρινός τύπος που παρατηρούσαμε πέρσι στα μαγαζιά της παραλιακής δεν ήταν ο Diogo αλλά κάποιος σωσίας του!!!!!

1 σχόλιο: