Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Εξοντωτική τιμωρία

Πρωτοφανής ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι φίλοι του στον αγώνα με τον Παναθηναικό τον περασμένο Μάιο.

Οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με εννέα αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών καθώς και με χρηματικό πρόσημο που θα αγγίζει τις 110000 ευρώ. Η απόφαση αυτή των δικαστικών αρχών προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ καθώς όπως αναμένεται η τιμωρία αυτή θα μειώσει σημαντικά την ζήτηση για εισιτήρια διαρκείας  κάτι το οποίο θα σημαίνει και οικονομική  ‘’καταστροφή’’ για τον σύλλογο.

Αναμένουμε την αντίδραση του επίσημου Ολυμπιακού αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν έφεση αν και δεν είναι σίγουρο ότι η ποινή θα μειωθεί.

Αναλυτικά η απόφαση:

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός επιβάλλεται:

1)Πρόστιμο 1000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα

2)Πρόστιμο 50000 ευρώ για πράξεις βίας που είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα καθώς και τρείς αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

3)Έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών καθώς και χρηματικό ποσό 60000 ευρώ για εκτεταμένες πράξεις βίας που σαν αποτέλεσμα είχαν την οριστική διακοπή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου