Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τη Ρέιντζερς

Εντυπωσιακός ήταν για ακόμη μία φορά ο δικέφαλος αετός. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς κέρδισε τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς με σκορ 1-0 με σκόρερ τον Νέιθαν Μπέρνς.

Ο Αυστραλός φορ δείχνει αναγεννημένος μετά την επιστροφή του από το μονοετή δανεισμό του στη Κέρκυρα τη περασμένη σεζόν. Σε όσες φιλικές αναμετρήσεις συμμετείχε έδειξε πολύ καλάσ τοιχεία και το μόνο που του έλειπε ήταν ένα γκολ. Αυτό επιτεύχθηκε και μάλιστα εναντίον της πρωταθλήτριας Σκωτίας!
Οι κιτρινόμαυροι ήταν πολύ ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παραδίνοντας σε μερικές στιγμές...μαθήματα ομαδικού και όμορφου ποδοσφαίρου. Το γκολ επιτεύχθηκε στο 73' με υπέροχο συνδιασμό τριών παικτών της ΑΕΚ. Η Ένωση θα μπορούσε να έχει σκοράρει και άλλα τέρματα αλλά στάθηκε άτυχη.
Ωστόσο δεν θέλουμε να είμαστε και άδικοι. Μελανό σημείο του αγώνα υπήρξε η αστάθεια στην αμυντική γραμμή. Στα καρέ της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν πολλές ευκαιρίες για τους Σκοτσέζους να διευρύνουν το σκορ αλλά ευτυχώς για την ελληνική ομάδα, ο Σάχα ήταν σε εξαιρετική ημέρα. Έτσι, η αθηνα'ι'κή ομάδα κατέκτησε τον πρώτο-ανεπίσημο-τίτλο της, βάζοντας και στα ταμεία της το ποσό των 500.000 ευρώ. Χρήματα αναγκαία για τον σύλλογο που μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα.
Με αυτά που βλέπουν οι φίλαθλοι των κιτρινόμαυρων δεν μπορούν παρά να αισθάνονται αισιοδοξία για το μέλλον του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου