Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Πλησιάζει ......τα αστέρια

Αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης του ο ΠΑΟΚ έπειτα από το 1-1 που κατάφερε να αποσπάσει στην Ολλανδία .Ο δικέφαλος του βορά έμεινε ζωντανός στην Amsterdam Arena κόντρα στον  Ajax  και απέδειξε ότι είναι πολύ ισχυρότερος από ότι τουλάχιστον πίστευαν οι φίλοι της ολλανδικής ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα.


Το παιχνίδι εύκολα μπορεί κανείς να το χωρίσει σε δύο διαστήματα ένα για κάθε ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η ολλανδική ομάδα επικράτησε ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο ,αφού  έχασε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει με τον Suarez στο 13 λεπτό της αναμέτρησης .Αντίθετα ο ΠΑΟΚ φάνηκε κατώτερος των προσδοκίων. Οι παίχτες του ώντας εμφανώς επηρεασμένοι από την κρισιμότητα του αγώνα δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους και περιορίστηκαν σε καθαρά παθητικό ρόλο.

Σε αντίθεση με το πρώτο το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό.Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βγήκαν από τα αποδυτήρια σαφώς πιο παθιασμένοι και έτοιμοι να επιβάλλουν τον τρόπο παιχνιδιού τους. Το πρέσινγκ ψηλά και η καλή κυκλοφορία της μπάλας ήταν τα κλειδιά που οδήγησαν στην ισοφαριση .Καθοριστική ηταν και η συμβολή των Γκαρσία και Ίβιτς που κάνανε σπουδαία δουλεία στην μεσαία γραμμή τόσο στον ανασταλτικό όσο και στον δημιουργικό τομέα,Το επισφράγισμα αυτής της κυριαρχίας ήταν το γκόλ του Ίβιτς στο 72 λεπτό.

Πλέον ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση αρκεί να δείξει την ίδια αποφασιστικότητα και την ίδια πειθαρχία με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου. Βέβαια θα πρέπει ο προπονητής του  να δώσει άμεσα λύση στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του, αρχίζοντας από αυτό του τερματοφύλακα ,αφού ο Κώστας Χαλκιάς θα  απούσιασει από  την ρεβάνς και ο Κρέσιτς δεν έδειξε αρκετά σταθερός ,συνεχίζοντας με τα κενά στην αμύνα που έδειξαν πόσο σημαντικός είναι για τον ΠΑΟΚ ο Contreras και τελειώνοντας με τον τρόπο που πρέπει να βρεί ώστε να τροφοδοτείται καλύτερα ο Σαλπιγγίδης  ο οποίος σήμερα δεν βοηθήθηκε όσο θα έπρεπε.

Καλή επιτυχία ΠΑΟΚ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου