Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Σήμερα 21.45 Άγιαξ-Παοκ

Σήμερα στο Άμστερνταμ θα δώσει ο ΠΑΟΚ ένα από τα πιο σημαντικά, αν όχι το πιο σημαντικό, παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας του με φόντο τη συμμετοχή του συλλόγου στη μεγαλύτερη διασυλλογική οργάνωση στην Ευρώπη, στο Champions League.


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην Ολλανδί και ελπίζει στο καλύτερο δυνάτο αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος που του έτυχε να αντιμετωπίσει μόνο εύκολος δεν είναι αλλά εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν διστάσει και κοιτάξει κατάματα τον αντίπαλο τότε μπορεί να ελπίζει σε κάτι θετικό.

Σε ότι αφορά του απόντες και για τις δύο ομάδες:
Μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση έχει ο Λουίς Σουάρεζ. Ο Ουρουγουανός σταρ προπονήθηκε κανονικά χθες και δείχνει έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι. Κατα τα άλλα ο ολλανδικός σύλλογος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ αντίθετα έχει αρκετά προβλήματα. Ήδη ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς τέθηκε νοκ-άουτ για τον αποψινό αγώνα ενώ και ο Χιλιανός Πάμπλο Κοντρέρας είναι αμφίβολος καθώς χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Επιπλέον ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας, Λίνο, θα είναι και αυτός απών. Βέβαια ο Πορτογάλος αριστεροπόδαρος είναι εδώ και καιρό τραυματίας και η απουσία του δεν είναι έκπληξη.

(Ο αγώνας θα μεταδωθει ζωντανα στις 21.45 στο Novasport1)

Footballfan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου