Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Κοντά σε πρόκριση Άρης και Ολυμπιακός

Πολύ κοντά στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League βρίσκονται οι δύο ελληνικές ομάδες.


Ο Άρης είχε εύκολο έργο απέναντι στη πολωνική Γιαγκελόνια. Οι κιτρινόμαυροι του βορρά επιβλήθηκαν με σκορ 1-2 με τον Τόνι Κάλβο να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τα δύο γκολ που πέτυχε (το ένα με πέναλτι).

Στην πραγματικότητα ο αγώνας είχε τελειώσει από το έβδομο λεπτό καθώς ο Άρης προηγούνατν με σκορ 0-2. Η πολωνική ομάδα μείωσε στο 24' με σκόρερ τον Γκρζιπ στην μοναδική ουσιαστική φάση που απείλησαν την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός είχε πιο δύσκολο έργο. Η Μακάμπι σίγουρα δεν ήταν Μπέσα αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί την ομάδα-φόβητρο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν νωθρός χωρίς φαντασία και κυρίως χωρίς τρεξίματα και προσπάθεια. Το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στο 18' ήταν φυσική απόρροια της αγωνιστικής κατάστασης των ερυθρολεύκων. Βέβαια το πέναλτυ δεν ήταν...καθαρό καθώς το χέρι που έκανε ο Γκαλίτσιος ήταν ακούσιο.

Η ομάδα του Πειραιά ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, και ιδιαίτερα μετά την είσοδο Ζα'ι'ρί ο οποίος σκόραρε ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα για να ξεκινήσει το comeback του Ολυμπιακού. Την ανατροπή ολοκλήρωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ντέννις Ρόμενταλ με κοντινό πλασέ στο 73' μετά από ασίστ του αριστερού μπακ Χολέμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου